Golf Pro-Motion staat altijd open voor vruchtbare samenwerkingen met Golfbanen, Golfscholen en professionals.

Exploiteert u een Golfbaan, wilt uw uw faciliteiten promoten bij beginnende spelers en bent u op zoek naar extra omzet of nieuwe leden?

Wij zijn ervan overtuigd dat de rol van een zogenaamde D-club (Golfclub zonder eigen Golfbaan) onmisbaar is bij de werving en opleiding van nieuwe golfers, en het bieden van een voordelige en toegankelijke entree in de Golfsport. Wij zetten ons in om de Golfsport toegangkelijk te maken, en het nog altijd elitaire en drempelverhogende image af te schudden.

Voor ervaren spelers en intensieve beoefenaars is het lidmaatschap van een fysieke Golfbaan bij uitstek geschikt, maar voor spelers die minder vaak spelen zijn wij een uitstekend en onmisbaar alternatief. Meer dan 10.000 van de 20.000 mensen die ieder jaar beginnen met golf worden opgeleid door D-clubs. Zonder D-clubs zouden wij deze spelers geen geschikt lidmaatschap kunnen aanbieden en zullen zij stoppen met het beoefenen van de sport.

Onze kracht ligt in de betaalbaarheid en flexibiliteit van ons lidmaatschap en de mogelijkheid om (waar een fysieke Golfclub regionaal is georienteerd) met landelijke campagnes nieuwe golfers te werven. Van deze nieuwe spelers zal een deel zeer actief worden en als logisch gevolg daarvan hun weg weten te vinden naar de traditionele Golfbaan. Een overstap naar een ‘volwaardig’ lidmaatschap betekent dat wij onze rol goed hebben vervuld. Wij vinden dit logisch en zetten ons in om deze ontwikkeling te stimuleren.

Naast het feit dat onze cursisten op uw baan komen oefenen, eten en drinken en wij u (royaal) vergoeden om onze cursussen bij u te mogen organiseren, krijgt u de mogelijkheid om nieuwe spelers kennis te laten maken met uw faciltiteiten en zich hier ’thuis’ te laten voelen en binding te creeren met uw locatie.

Bent u vooruitstrevend genoeg om de voordelen van een samenwerking in te zien?

Een langdurige samenwerking slaagt wat ons betreft alleen als beide partijen daarvan gelijkwaardig profiteren.

Wij geloven in WIN-WIN.

Heeft u een Golfschool en bent u geinteresseerd in het verzorgen van GVB- en vervolgcursussen voor onze cursisten?

Dan zijn onze beginnerscursussen de ideale manier om nieuwe leerlingen te werven. Wij concurreren niet met u met regionale acties, maar werven nieuwe golfers met landelijke campagnes en brengen hen onder bij uw golfschool. Natuurlijk bieden wij ook de nodige vervolglessen aan (altijd in groepsverband) maar onze mogelijkheden zijn verder beperkt. En dat is waar u het stokje van ons mag overnemen. Zijn onze cursisten op zoek naar privelessen? Willen zij een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen? Of een computer gestuurde swing analyse laten uitvoeren? Dan zijn zij bij u altijd beter af dan bij ons. Wij begrijpen dat, stimuleren dat en zetten ons in om uw golfschool te promoten.

Bent u professional en zoekt u een betrouwbare Golfclub voor de examinering en NGF-registratie voor uw leerlingen?

Bent u als professional werkzaam op een ’traditionele’ Golfclub en heeft u leerlingen die de stap naar een baanlidmaatschap nog te groot vinden? Dan verzorgen wij voor hen met plezier de NGF-registratie, desgewenst inclusief de examinering en handicapregistratie.

Of bent u op een andere manier geinteresseerd om met ons samen te werken aan de promotie van de Golfsport?

Neem dan contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.